Update!
Hier een kleine update.. Ondertussen heb ik de eerste 2 prikken gehad, en na een paar dagen rond gelopen te hebben als een vaatdoek heb ik nu gelukkig geen last meer van bijwerkingen!

Het sponsor kindje van mams en pieter Perpetual Kumadro woont in Ghana, en nu heb ik kunnen regelen dat ik haar kan bezoeken! 22 maart ga ik bij haar op bezoek, ik zal dan haar schooltje, het project van Compassion en haar huisje bekijken en haar familie ontmoeten! volgens mij gaat dit een hele mooie dag worden!
Ook is mijn kindertehuis bekend! Het Nabari Child Care in het noorden van Ghana! Het noorden van Ghana is nog armer dan het zuiden en het Nabari heeft dan ook echt de hulp van vrijwilligers nodig om voor deze kids te zorgen. Er zijn ongeveer 40 kids en schoentjes en kleding hebben ze bijna niet.. Ook hebben de kindjes heel vaak honger omdat er gewoon geen geld is voor eten.. En er is dus ook geen geld voor speelgoed en schoolspullen..
Hier moet natuurlijk wat aan veranderen.. En daar ga ik mij KEIHARD voor inzetten!
KLM is zo lief dat ik 2 koffers mee mag nemen, 1 koffer gaat dus vol met kleertjes en andere dingen voor de kids! En in Ghana wil ik het weeshuis van eten voorzien zodat het weeshuis kan sparen voor de maanden dat er geen vrijwilligers zijn en de kinderen dan ook gewoon 3 keer op een dag kunnen eten. Iets wat voor ons heel gewoon is, maar daar dus niet!
Om dit allemaal te kunnen bereiken heb ik jullie hulp nodig! Dus duik allemaal in de kast van je (klein-)kinderen/nichtjes/neefjes/broertjes/zusjes en geef de bruikbare kleertjes aan mij! dan kan ik in Ghana daar 40 kinderen heeeeel blij mee maken!
Heb je geen kinderkleren of vind je alleen kleren sponsoren niet genoeg.. Geld is ook meer dan nodig, en dus ook heel erg welkom! Van het sponsor geld kan ik eten kopen, het weeshuis opknappen, en terplekke bekijken wat het hardst nodig is! Al is het maar een klein bedrag, alle kleine beetjes helpen!
Geld kan gestort worden op rek. nr: 8876708 t.n.v. A.W. Kralt zet er bij dat het voor Ghana is en dan komt het helemaal goed!
Liefs Lieke
oeh lieke je bent ook al goed bezig! ik ben ook al begonnen! ik geef je ok meteen even mijn site door:
www.ellenghana.reismee.nl
Wij gaan kei hard ons best doen voor de kindjes daar!
x Ellen