Liekekralt.reismee.nl

Update2!

Tijd voor nog een update! Ondertussen ben ik 5 prikken verder ( voor de rekenwonders onder ons, heb ik er dus al 7 gehad!

Surprised
) en 'joeppie?' ik mag er nog 2.. Wat een feest..
Tongue out
maar ach.. je weet waar je het voor doet, dus dan ben je dat ook al snel weer vergeten! Mijn koffer voor de kindjes zit al zo goed als vol! Wat natuurlijk geweldig is! Daar ga ik die kindjes heel erg blij mee maken! Giften komen binnen, als het zo door gaat kan ik naast eten mischien ook wel bedjes kopen! Maar zo ver zijn we nog niet.. Dus heb je nog wat centjes over.. Maak deze over naar rekening nummer 8876708 t.n.v. A.W. Kralt en vergeet er niet bij te zetten dat het voor Ghana is.

Dankzij Dirk, Support Act en de boemerang komt er 11 December een benefietconcert voor mijn kindjes in het Nabari Child Care! Voor meer informatie kijk op: http://www.kattuk.nl/uit/uit_agenda/support-act-10-jaar/#more-28859 Kaarten zijn te koop bij de boemerang, kortom.. koop kaarten en wees er bij!

Mijn visum is ook binnen, maar dat ging natuurlijk wel op zijn Afrikaans.. Yvette en ik gingen met veel tijdschriften, water en ander lekkers opweg naar Den Haag om mijn visum te regelen. Eerst nog even het centrum in opzoek naar een fotograaf voor pasfoto's want ja.. die had ik nog niet.. 4 boevenfoto's verder gingen wij opweg naar de Ambassade van Ghana. De dag ervoor had ik nog even op internet gekeken of ze wel open waren, dus het moest geen probleem worden. Alleen toen we voor die deur stonden.. ging die toch echt niet open.. een papiertje op de deur zei dat ze vandaag gesloten waren.. dus we konden met lege handen weer terug! Een paar dagen later ben ik weer terug gegaan, en na een uur wachten was ik aan de beurt. En na een korte blik op mijn aanvraagformulier kreeg ik de mededeling dat ik dinsdag weer langs mocht komen om mijn visum op te halen. Dus die is binnen!

Vorige week heb ik mijn mede Ghana-meiden ontmoet, toch wel fijn om een gezicht bij en naam te hebben. Dat scheelt weer een hoop zoeken op schiphol..

Wink

Liefs Lieke

Roxanne

haai,
Ik ga ook 2 januari naar ghana, kon alleen niet komen naar de info dag vorige week. MAar zo te horen ben je al niet normaal goed bezig.Komt nu ook echt wel steeds dichterbij!
xRoxanne

prijna wessel

Wat fijn dat je naar Ghana gaat! Wat zal dat een verschil maken. ik wens je de zegen van Jahwe mee.Dat je maar veel genieten mag van de kinderen en we bidden voor je! groet