Liekekralt.reismee.nl

Benefietconcert Support Act, Nabari Child Care

Zaterdag was het eindelijk zover, het benefietconcert voor Nabari Child Care! Na eerst een hapje te hebben gegeten bij 't Zeepaviljoen was het tijd voor een feestje! En een feest was het zeker.. Op deze manier wil ik nogmaals Dirk bedanken, Support Act bedanken, de boemerang bedanken. Zonder jullie was dit nooit gelukt! En natuurlijk niet te vergeten iedereen die er was.. samen hebben we €720,- opgehaalt voor het Nabari Child Care! Ruim 2 maanden eten dus!

Ondertussen zijn ook alle 10 prikken binnen, is de eerste malaria pil ingenomen, staat de koffer met kleertjes voor de kindjes klaar, heb ik mijn lakenzak, deet, klamboe enz ingeslagen.. Kortom ik ben zo goed als klaar om te vertrekken! Nu nog even genieten van Kerst, afscheidsfeestjes, oud&nieuw, en noem alles maar op.. want voor we het weten zit ik gewoon in AFRIKAAA

Laughing

Liefs Lieke

*** Sluit je ogen één seconde
Zet een lach op je gezicht
Zeg bedankt tegen het leven
Voor de liefde en het licht

Doe een wens voor iemand anders
Al lijkt het nog zo klein en stil
Elke golf begint als rimpel
Maar maakt altijd een verschil

Deel je rijkdom met een ander
Liefde nog veel meer dan goud
En wees lief voor wie je lief is
Zeg als je van iemand houdt

Geef een glimlach aan een vreemde
Knuffel iemand, elke dag
En wees dankbaar voor de dingen
Die je vandaag beleven mag***

Sabje

Toppie meis.. Echt gaaf..mooi bedrag zo toch? Eigenlijk moet je met T-bokaal een emmertje meenemen? 1 drankje meer of minder maakt niet uit gaat om goede doel;).. Kusss see ya donderdag